Titan tretman

Titan tretman

 

Pruža vam se prilika da aktivno vratite unazad sat starenja kože. Koristeći svetlosnu energiju za stimulaciju rasta novog kolagena duboko ispod površine kože,  Titan može da primetno zategne kožu vašeg lica ruku, stomaka i nogu. Titan je idealno rešenje kada poželite da bezbolno vratite svoj mladalački izgled bez hirurških intervencija, dugog perioda oporavka ili primanja injekcija.

 

Šta je Titan tretman?

Uređaj Titan koristi infracrveno svetlo, koje svojim delovanjem stimuliše rast i razvoj kolagena. Na ovaj način koža se zateže, prestaje da bude  mlohava i opuštena i efikasno se oporavlja njena optimalna mladalačka struktura.

 

Kako izgleda tretman Titanom?

Infracrveno svetlo prodire ispod površine kože i zagreva dermis. Na ovaj način se postižu značajno bolji rezultati nego nekim drugim metodama koje koriste izvore energije, kao što je npr. radiofrekventna metoda. Tretmani Titanom za pacijenta su potpuno bezbedni, bezbolni i prijatni. Ovakav metod zatezanja kože je prirodan, neinvazivan i nerizičan.

 

Koje su telesne zone najpogodnije za tretman Titanom?

Tretmanom se najbolje deluje na opuštenu i izboranu kožu lica i vrata. Uspešni tretmani se sprovode i na području abdomena, kao i u unutrašnjoj zoni nadlaktica i natkolenica.

 

Ko može da bude korisnik Titan tretmana?

Tretmane Titanom mogu da koriste pacijenti svih tipova kože, bez obzira na životno doba, pol i tokom cele godine.

 

Koliko tretmana c´e mi biti potrebno?

Kod nekih pacijenata, fantastični rezultati postižu se i samo jednim tretmanom. Broj i učestalost tretmana koji su vam potrebni odredic´e vaš lekar.

 

Šta se dešava posle tretmana? Ima li neželjenih efekata?

Neposredno nakon tretmana mogu da se pojave kratkotrajno crvenilo i blagi otoci. Obe pojave nestaju nakon samo nekoliko sati.

 

Kada ću videti rezultate?

Pozitivni efekti su kod nekih pacijenata vidljivi i neposredno nakon prvog tretmana. U zavisnosti od individualnog procesa stvaranja novog kolagena i dinamike zatezanja kože, kod nekih osoba rezultat može da bude vidljiv u periodu od tri do šest meseci nakon tretmana.

 

Šta osećam tokom Titan tretmana?

Pri svakoj pulsaciji uređaja, javlja se kratkotrajan osećaj topline na površini kože. Neki pacijenti ove tretmane sasvim dobro podnose i uopšte ne osećaju bol, dok su drugi nešto osetljiviji i žale se na blago kratkotrajno i bolno peckanje. Reakcija pacijenta zavisi od njegove opšte osetljivosti na bol.

 

Ima li Titan potrebna odobrenja i sertifikate?

Dobijeni FDA sertifikat rezultat je potvrđenih studija u svetski poznatim klinikama Evrope, Sjedinjenih Američkih Država i Kanade.