O nama

Specijalna bolnica za plastičnu,rekonstruktivnu i estetsku hirurgiju ’’Avicena’’ osnovana je 1993. godine, a 2008. preimenovana je u ’’Avicenna Primal’’ i njena osnovna delatnost jeste estetska hirurgija. Bolnica ima deset postelja i sobe apartmanskog tipa. Stručni kadar s kojim bolnica  raspolaže u stalnom radnom odnosu broji dvanaest zaposlenih, na čijem čelu se nalazi dr Dušan Smiljanić, specijalista plastične,rekonstruktivne i estetske hirurgije. U cilju stručnog usavršavanja i praćenja savremenih svetskih trendova iz oblasti estetske hirurgije, bolnica je do sada sklopila ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa sledecom klinikama:  

-Villa Salaria  iz Rima, čiji  stručni tim iz oblasti estetske hirurgije predvodi Prof.Marco Gasparotti   

-Analia Franco  iz Brazila, na čijem čelu se nalazi dr. Hans F. Arteaga

Klinika Nemesis  iz Brazila,na čijem čelu se nalazi dr. Joao Carlos de Moura Menesis

2000. godine u saradnji sa Dr.Romulom Mene  iz Brazila,bolnica uvodi najsavremeniji anti-aging program u okviru kog se ne invazivnim  tretmanima(hemijski piling,vitaminski kokteli,biostimulacija plazmom,laser i drugo)poboljšava kvalitet kože lica i tela. kože lica i tela.

Od osnivanja do danas, u našoj bolnici uspešno je tretirano je oko 15500 pacijenata sa preko 24000 operativna zahvata.

Bolnica je takodje ostvarila uspešnu saradnju sa više humanitarnih organizacija u okviru koje je operisan veliki broj dece sa različitim problemima i deformitetima bez finansijske nadoknade.

Svih ovih godina bolnicia je zaslužna za sprovodjene edukacije i stručnog usavršavanja mladih kolega  iz oblasti estetske hirurgije  iz naše zemlje i inostranstva.

Mi smo pronašli svoje mesto i smisao svog  postojanja,upravo u domenu vrhunske estetske hirurgije,koja je naša primarna aktivnost.